Wie ik ben

 

‘Golven kun je niet tegenhouden maar je kan wel leren surfen.’  Joseph Goldstein.

Inge Libbrecht-1Bovenstaande uitspraak geeft perfect weer hoe ik vanuit mijn ervaringen in het leven sta.
Mijn missie is om, binnen een warme en veilige ontmoeting, anderen hun ervaringen leren hanteren, hun potentieel helpen zien en hen bijstaan bij beslissingen op hun levenspad. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren om mensen authentieker en gelukkiger te laten zijn, in verbinding met hun omgeving. Ik heb een passie voor mensen.  Het boeit me om hen in hun persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Omgaan met kleine en grote obstakels zie ik als een uitdaging waarbij ik graag anderen begeleid.

Via bewustzijn van interne en externe invloeden ontdekt men als vanzelf de weg naar de eigen natuurlijke energiebronnen.  Een geslaagd traject vertaalt zich altijd in meer levensvreugde, voldoening en het optimaal inzetten van de eigen talenten en mogelijkheden. Mijn focus ligt hierbij op het geven van diepgang in processen en het boeken van meetbare successen op korte termijn.

Bij mijn manier van werken staat empathie centraal. Ik heb een goed luisterend oor, vertrouw op mijn intuïtie en maak gebruik van mijn vermogen om snel naar de essentie te gaan. Problemen kan ik op een nuchtere manier herleiden tot normale, hanteerbare proporties om zo mensen terug in hun eigen kracht te brengen.
Vanuit mijn rol als coach geef ik graag feedback en tips die aansluiten op de gekozen doelstellingen.
Zelf leef ik zo authentiek mogelijk waarin openheid, vertrouwen en de ander zichzelf laten zijn belangrijke waarden zijn.

Echt luisteren is het horen van het onhoorbare in het hart van de ander !

Ik begon mijn loopbaan als docent in het secundair onderwijs.  Ik werkte ook verschillende jaren bij een grote bank en ik coördineerde projecten in de evenementenwereld. Vanuit deze verscheidenheid en vele ervaringen groeide mijn passie voor de mens en volgde ik de voorbije 15 jaar opleidingen waarin persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn centraal staan: Ontwikkelingsgericht Coachen, Perfectionismecoach, Bemiddeling, Verbindende Communicatie, Gestaltpsychologie, Oosterse Filosofie, Hoogsensitiviteit, Dromen en Creatief Denken.
Samen met ervaring in loopbaanbegeleiding en outplacement biedt dit alles me een brede waaier aan ervaring en informatie.

 


Certificaten