Loopbaancoaching

Ik werk als loopbaancoach voor I love my job. Via loopbaancoaching zoeken we samen hoe jij vanuit je diepste wensen en je talenten, opnieuw bewuste loopbaankeuzes kan maken. We kaderen deze keuzes in het groter geheel van het leven.

We gaan samen op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • Welk werk past nu écht bij jou?
  • Waar ben jij goed in? Wat geeft jou energie?
  • Hoe stuur je zelf jouw loopbaan in de richting die je wil? Hoe krijg je een betere balans tussen je werk, je vrije tijd, je gezin en vrienden…
  • Kortom: hoe word je een gelukkiger mens?

Door vanuit waardering naar jou en jouw talenten te kijken, brengen we samen het beste in jou naar boven.

Doorheen onze vele jaren ervaring heeft ‘I love my job’ een methodiek ontwikkeld die in grote lijnen uit de volgende stappen bestaat:

  1. Een grondig zelfonderzoek
  2. Dromen van de toekomst
  3. Formuleren van realistische en betekenisvolle loopbaandoelen
  4. Plannen van concrete acties

Samen ontwikkelen we jouw loopbaankompas. Dat gebeurt door een diepgaande dialoog. Ik help en daag je uit om je droombaan helder te krijgen en onderzoeken samen welke concrete stappen je kunt zetten om je huidige baan in te richten zodat je er meer energie van krijgt. Of om andere loopbaanpaden te bewandelen.

Ik maak deel uit van het team van ervaren loopbaancoaches van I love my job. Wij hebben één ding gemeen: wij gaan op zoek naar wat wél werkt, eerder dan ons te concentreren op jouw problemen en moeilijkheden.

 

Met de loopbaancheques is loopbaancoaching nu heel betaalbaar. Slechts €80 voor 8 uur individuele begeleiding. Voor meer informatie over de voorwaarden, kijk je op www.loopbaan-cheques.be.

I love my job banner